Onze bieren

Onze bieren

In verband met onze nieuwe werkwijze hebben wij op dit moment een beperkt aanbod.

Ons aanbod is te bestellen via het contactformulier of te koop bij één van onze verkooppunten: Plus in Bergentheim, Het Streekhuus in Hardenberg, Jumbo in Vroomshoop, Plus Gramsbergen, Het Speciaalbierhuis in Almelo, Sevens in Hardenberg, Den Herdenbergher in Hardenberg en Veenlust in Bergentheim.

NaanBlondje

Een toegankelijk fris, blond biertje. Naan is een frisse doordrinker en is, net als de brug van Bergentheim op het etiket, een toegankelijk bruggetje tussen pils en speciaalbier. Naan heeft een percentage 5,7%.

Ingrediënten: water, gerstemout, hop en gist.

Zwart – Schwarzener

Dit bier is zwart van kleur, wat doet denken aan zware, volle en rokerige smaken. Echter verrast dit bier door juist soepel, fris en doordrinkbaar te zijn. Met zijn 5,5% is dit een licht bier dat allround toepasbaar is. Zo combineert het heerlijk met een diner, maar is het bier ook erg goed te drinken met vrienden en familie rond een hapjesschaal.

Ingrediënten: water, gerstemout, hop (uit eigen tuin) en gist.

Oase – Tripel lager

Een doodrinkbaar, middelzwaar Bergentheims bier met een percentage van 7,5%. Moutig en iets kruidig is dit fijne bier. Heerlijk om te drinken tijden mooie (voorjaarsdag)dagen, maar eigenlijk ook voor alle dagen daaromheen. Door de ondergisting heeft dit bier een mooie balans tussen alcohol, moutigheid en frissigheid.

Ingrediënten: water, gerstemout hop en gist.

Strobglas

Onze bieren smaken nóg lekkerder als deze uit hun ‘eigen glas’ worden gedronken.

Deze geweldig mooie glazen hebben we nagenoeg altijd op voorraad en zijn te koop voor 5,75 euro per glas.

%d bloggers liken dit: